وﺏگاه یک متعلم

یادداشت هایی پیرامون جامعه شناسی و فناوری اطلاعات

یادداشت هایی پیرامون جامعه شناسی و فناوری اطلاعات


۶ مطلب در دی ۱۳۹۱ ثبت شده است

۰۳:۱۰۱۵
دی

چهار مشکل امنیتی مهم شبکه های بی سیم


1- دسترسی آسان

LANهای بی سیم به آسانی پیدا می شوند. برای فعال کردن کلاینت ها در هنگام یافتن آنها، شبکه ها باید فریم های Beacon با پارامتر های شبکه را ارسال کنند. البته، اطلاعات مورد نیاز برای پیوستن به یک شبکه، اطلاعاتی است که برای اقدام به یک حمله روی شبکه نیاز است. فریم های Beacon توسط هیچ فانکشن اختصاصی پردازش نمی شوند و این به این معنی است که شبکه 802,11 شما و پارامترهایش برای هر شخصی با یک کارت 802,11 قابل استفاده است. نفوذگران با آنتن های قوی می توانند شبکه ها را در مسیرها یا ساختمان های نزدیک بیابند و ممکن است اقدام به انجام حملاتی کنند حتی بدون اینکه به امکانات شما دسترسی فیزیکی داشته باشند.

هادی حیدری
۰۳:۰۰۱۵
دی

تفاوت مابین WIRELESS , WIFI چیست؟

اینترنت وایرلس تنها یکی از سرویس هایی است که WIFI به طور اختیاری پشتیبانی می کند.WIFI یک ارتباط استاندارد وایرلس است که بین وسیله های کامپیوتری برای به اشتراک گذاشتن منابع و فایل ها استفاده می شود. WIFI از زیرمجموعه Bluetooth است و تحت آن ارتباطى با قدرتى بیشتر از خود Bluetooth ایجاد خواهد شد. سیگنال WIFI قابلیت انتقال در مسیرهای طولانی را بدون عیب و نقصان ندارد و بنابر این فقط برای شبکه های محدود محلی (Local Area Network)استفاده می شود.یک شبکه ی محدود محلی وایرلس در خانه تنها لپ تاپ و سیستم صفحه ی نمایش شخصی را شامل می شود در حالی که در ادارات یک شبکه ی وایراس به طور معمول به تعداد زیادی کامپیوتر در یک ساختمان تجاری متصل می شود.همچنین سیگنال هایWIFI ممکن است قابلیت پوشش منطقه ی کوچکی از یک شهر و یا ایجاد hot spots و یا مکان هایی که سیگنال WIFI اجازه ی ارتباط با عامه ی wap s (wireless Access Point) ها را دارد داشته باشد .

Wireless به تکنولوژی ارتباطی اطلاق می شود که در آن از امواج رادیویی، مادون قرمز و مایکروویو ، به جای سیم و کابل ، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شود.از میان این دستگاه ها می توان پیغامگیرها، تلفن های همراه، کامپیوتر های قابل حمل، شبکه های کامپیوتری، دستگاه های مکان یاب، سیستم های ماهواره ای و PDA ها را نام برد.تکنولوژی Wireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدی را در زندگی ما در سرتاسر دنیا ایفا می کند.

هادی حیدری
۰۲:۳۲۱۵
دی

عنوان: معرفی شبکه های بی سیم

 

تاریخ نگارش و ارائه: پاییز و زمستان 91

 

تعداد صفحات: 27

 

پیشگفتار

ارتباط بی‌سیم یا مخابرات بی‌سیم (به انگلیسی: Wireless Communication)‏ به انتقال اطلاعات بدون رابط سیم و بوسیله امواج الکترومغناطیسی گفته می‌شود. فاصله‌ای که اطلاعات انتقال داده می‌شود می‌تواند کوتاه یا بلند باشد.

واژه بی‌سیم پس از اختراع تلگراف بی‌سیم و در مقابل «مخابرات باسیم» (Wired Communiation) ابداع شد. بی سیم‌ها انواع گوناگون دارند و در کاربردهای مختلف رسانه‌ای، صنعتی، نظامی، تفریحی، و در باندهای فرکانسی و توان‌های ارسال و دریافت متفاوت در کاربردهایی‌ مانند تلفن سلولی، سامانه موقعیت‌یاب جهانی، دستگاه‌های کنترل از راه دور، صفحه کلید بی‌سیم و تلویزیون ماهواره‌ای مورد استفاده قرار دارند.

هادی حیدری
۰۰:۴۵۱۴
دی

داستان کربلا حکایت بندگی محض خدا بود. عبادت، در حقیقت همان اطاعت بی چون و چرا از دستورات خداوند است که نمیتوان آنرا برای رفتارهای نسبی و واکنش به برداشتهای مقطعی نسبت داد. امام حسین (ع) با توجه به شناخت قبلی که از معاویه و بطور کلی دشمنان آشکار و پنهان حضرت علی (ع) داشت میدانست که در این راه هرگز روی آسایش و آرامش را نخواهد دید، لذا با توجه به ایمان و اعتقاد راسخی که به خداوند متعال داشت در زمان خود قیام را به سکوت ترجیع دادند و دقیقا همان کاری را انجام دادند که خداوند به ایشان دستور داده بودند. زمان قیام، شرایط و چگونگی فراخوان مردم برای شرکت در قیام، روشنگری درباره ی حکومت بنی امیه و یزید، نحوه ی خروج برای قیام، برداشتن بیعت از همراهان و تشریح اوضاع بعد از خروج و بشارت به سعادت همراهان، رفتار با حرّ و سپاهش، نماز ظهر عاشورا و درخواست از دشمن برای سیراب کردن طفل شیرخواره..... تمامی این موارد و بسیاری دیگر، چنانچه با دقت و حساسیت مورد مطالعه قرار بگیرند اندک زاویه ای با سیره ی پاک نبوی و علوی ندارند و هرگز نمیتوان تناقض میان آنها مشاهده کرد و این نشان می دهد تمامی شئون و جهات زندگی اهل بیت علیهم السلام، اعم از رفتار های اجتماعی، سیاسی و فردی ایشان در راستای دین پیش می رفته است.

نتیجه اینکه در دنیای امروز، اندکی تغییر در اوضاع معیشتی و اجتماعی و سیاسی افراد را به سویی می کشاند که دست از دین اعتقاداتشان بردارند و این در حالی است که دین برای تمام زمان ها و شرایط راه هایی روشن و کامل دربر دارد و در یک جمله می توان گفت: اسلام بن بست ندارد و در تمام شرایط می توان به این ها عامل بود: انجام واجبات، ترک محرمات و خدایی زیستن.

هادی حیدری
۰۰:۴۲۱۴
دی

حادثه ی عاشورا حادثه ی تلخی بود که عبرت ها و درسهای فراوانی داشت، امروزه حتی با گذشت حدود چهارده قرن هنوز هم می توان این حادثه را از زوایای مختلف بررسی نمود و به نتایج نو و به روزی دست یافت.

شاید اگر بخواهیم خلاصه ای از داستان واقعه ی عاشورا بیان کنیم بهتر است اینگونه بگوییم: داستان جفای مردمی که شصت سال بعد از رسول خدا بیعتشان را با پیامبر خاتم (ص) فراموش کردند؛ شاید هم بتوان اینگونه ساده تر بیان کرد: داستان عهدی که خیلی زود شکسته شد...

اما این عهد چه بود؟ این عهد چنانچه در قسمت های بعد به ابعاد آن اشاره می شود تمکین به حکومت خداوند بود، حکومتی که از زمان حضرت آدم (ع) بر عهده ی آن پیامبر نهاده شد و تا پایان حیات دنیوی حضرت موعود (عج) ادامه خواهد داشت...

سلسله مباحثی که با نام درس های عاشورا در اختیار شما قرار خواهد گرفت شامل دوازده عنوان از عبرت ها و درس هایی است که دائما در سخنرانی ها و نوشتار های پیرامون حادثه عاشورا تکرار میشود منتها این مطالب بدلیل چیدمان خاصی که دارند جهت ارائه در حلقه های صالحین و جلسات کوتاه اینچنینی مناسب هستند.

لازم به ذکر است محتوای مقالات، در مواردی دارای منابع محکم نقلی و در مواردی نیز تنها بر اساس یافته ها و برداشت های شخصی می باشد... لذا خواهشمندم چنانچه مطلبی را نیازمند نقد و بررسی می دانید آنرا مطرح و به ارتقای سطح مقالات بعدی کمک نمایید.

هادی حیدری
۰۲:۲۵۰۸
دی

ممکن است نام جنبش حوادث تلخی همچون آشوب، شورش و حتی ترور را در ذهن متبادر سازد اما حقیقت آنست که یک ملت برای پیشرفت و تعالی نیاز مبرم به جنبش دارد، نمونه ی صالح و برگزیده ی جنبش، انقلاب اسلامی ملت ایران است که در طول سه دهه هنوز هم که هنوزه از شور و انعطاف و مطالبه گری اعضای میلیونی آن ذره ای کاسته نشده است زیرا که موفقیت خود را مدیون دغدغه ی بسیار بزرگ و اصولی بوده است. مشخصا جنبش هایی موفق هستند که طیف بیشتری از دغدغه ها را دنبال کنند، یعنی هرچه افکار بنیانگذاران جنبش سطحی تر باشد فروپاشی آن نیز زودتر صورت میپذیرد.

در این مقاله قصد دارم به جنبش های سطحی و بدون عقبه ای اشاره کنم که همین دغدغه ی بزرگ و عظیم یعنی جمهوری اسلامی را هدف گرفته اند و آماج حملات ناجوانمردانه ی خود قرار می دهند...

هادی حیدری